Zveme vás na Nadační den dětí

18.5.2023

Těšte se na rodinný den plný her s dopravní a bezpečnostní tematikou. Čekají vás motokáry, jízdy zručnosti, cyklokuriozity, výtvarné dílny, dopravní kvíz, setkání se skauty, sportovní hry, omalovánky, pexesa, skládačky uniforem, skládání nábojů, koloběžky nebo modely z lega. Policisté přivezou labyrint s policejním vozem a laserovou střelnici. Vyzkoušíte si lanové aktivity, ringo frisbee nebo lukostřelbu. Chybět nebude ani jízda na koních a různá vystoupení. 

Akce proběhne ve Smetanových sadech od 10 do 17 hodin a vstup je volný.

Dětský den patří mezi tradiční projekty Nadace Bezpečná Olomouc a my věříme, že touto hravou formou dokážeme do dětí vnést povědomí o tom, jak správně a hlavně bezpečně jednat v různých dopravních situacích,” uvedl zakladatel Nadace Bezpečná Olomouc Ivan Langer.

O Nadaci Bezpečná Olomouc

Nadace Bezpečná Olomouc je nevládní organizace, která si při vzniku v roce 1994 dala za cíl mimo jiné zvyšování bezpečnosti ve městě, vzdělávání policistů a strážníků, odměňování významných činů policistů i občanů či prevenci kriminality, např. v oblasti drogových závislostí či dopravy. Její preventivní projekty směřují zejména k dětem a mládeži. 

Sdílejte událost na Facebooku.

Nejnovější články

Další aktuality
Zveme vás na adventní varhanní koncert

Zveme vás na adventní varhanní koncert

V pátek 15. prosince proběhne v katedrále sv. Vácvala tradiční varhanní koncert.

Děti si užily vernisáž svých děl

Děti si užily vernisáž svých děl

V pondělí 30. října 2023 proběhla ve Velkém freskovém sále v budově FZŠ Komenium slavnostní vernisáž a vyhlášení vítězů 17. ročníku výtvarné soutěže pro ZŠ a MŠ.

Známe vítěze výtvarné soutěže

Známe vítěze výtvarné soutěže

Nadace Bezpečná Olomouc odhalila vítěze 17. ročníku výtvarné soutěže pro MŠ a ZŠ. Letos dorazilo celkem 125 výtvarných děl, která hodnotila porota sestavená z výtvarných pedagogů, didaktiků a umělců. Tématy byly bezpečnost ve městě, bezpečí života a ochrana přírody. Kromě hlavních cen porota udělila i čestná uznání.